За развъждането в градината и нейното състояние

Достатъчно дълго време не съм публикувал никаква информация за растенията, нито съм обновявал старата. За съжаление трябва да призная, не ми остава време, нито в момента имам условия, за да продължа да се занимавам с домашно растениевъдство и градинарство. Практически не се и занимавам от около година и половина. Работата и семейството поглъщат почти цялото ми време, още не съм си настроил мултипоточността спрямо приоритетите. 🙂 За щастие желанието и любовта към зелените приятели никога не са се губили през годините, така че искрено се надявам скоро да започна отначало. Есенциални са желанието и любовта.
Поради тази причина бих желал да споделя, че не мога да ви помогна, ако искате резник или семена от някое растение. Основно това се отнася за прословутата Salvia divinorum, към която постоянно има интерес (ежемесечен и основно нездрав).

6 thoughts on “За развъждането в градината и нейното състояние

 1. deyanNo Gravatar

  Pozdravlenia za dobria sait.. tursia semki i ako okazvash niakakva pomosht s udovolstvie shte mi pomognesh pri namiraneto im! neznam na koi magazini kakvo se prodava..zatova ot chovek koito si razbira e nai-dobre.. ochakvam vkliuchvane

  Reply
  1. ВиеркоNo Gravatar Post author

   Зависи семки от какво търсиш. Разнообразни семена от цял свят има на kpr.eu, казвам, защото съм поръчвал от тях и съм бил винаги доволен. Иначе в по-големите растителни магазини има семена за основните подправки.

   Reply
 2. СилвияNo Gravatar

  Здравей,
  бихме се радвали да си отгледаме Salvia divinorium:) Как може да получим семена или резник от вас?

  Reply
 3. ВиеркоNo Gravatar Post author

  Не четете ли, че няма как да получите резник? Точно това пише в поста…

  Reply
 4. АмонNo Gravatar

  Може ли друг работещ сайт защото в гореописания не открих

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *